SVETA OBITELJ ISUSA, MARIJE I JOSIPA, 26. prosinca 2021.

SVETA OBITELJ ISUSA, MARIJE I JOSIPA, 26. prosinca 2021.

SVETA OBITELJ ISUSA, MARIJE I JOSIPA

26. prosinca 2021.

 

1.  SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

            NEDJELJOM: 8, 9.30, 11  i 18 SATI

              RADNIM DANOM: 18 SATI

              SUBOTOM: 8 SATI

2. ZAHVALA SURADNICIMA U PRIPREMI ZA BOŽIĆ

              Zahvaljujemo darovateljima borova, mladima i muškarcima te zajednici sv. Marte koji su pomogli u stvaranju Božićnog ugođaja u crkvi.

3. POHOD I BLAGOSLOV OBITELJI

              Kako je tradicija i običaj, u Božićnom vremenu krenut ćemo u pohod svim našim samoborskim obiteljima i moliti Božji blagoslov. Radi epidemiološih mjera, blagoslov i molitva može se, prema vašoj želji, učiniti u obiteljskom domu ili ispred kuće, a u stambenim zgradama u holu zgrade. Radujemo se susretu s vama u vašim obiteljima i domovima. Zahvaljujemo na molitvi i daru kojim pomažete uzdržavanje naše crkve.

4. MISA ZAHVALNICA

              Na Staru godinu, u 18 sati, zahvalit ćemo Bogu na svim dobročinstvima koja smo primilu u ovoj građanskoj godini. Nakon mise prigoda je za osobni susret i zahvalu u klanjanju Presvetom Oltarskom Sakramentu do 20 sati.

5. NOVA GODINA

              U subotu, na Novu godinu, slavimo svetkovinu Presvete Bogorodice i početak nove građanske godine. Svete mise u crkvi su u 9, 11 i 18 sati.

6. UPIS MISA ZA 2022.

U uredovno vrijeme župnog ureda, Uto – Pet: 09 – 11 i 15 – 17, možete predbilježiti svoje misne nakane za prvih šest mjeseci sljedeće godine.

7. KATOLIČKI TISAK I KALENDARI

U podnožju Crkve možete nabaviti i razne vrste katoličkih kalendara za novu 2022. godinu, knjiga Danica, džepne kalendare i Božićne čestitke.

Preproučamo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, Mak, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Kana, Veritas, Mariju te Radosnu vijest.