TRIDESET I PRVA NEDJELJA KROZ GODINU, 29. listopada 2022.

TRIDESET I PRVA NEDJELJA KROZ GODINU, 29. listopada 2022.

TRIDESET I PRVA NEDJELJA KROZ GODINU

30. listopada 2022.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11 i 18 SATI

RADNIM DANOM: 18 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

 

2. SVETE MISE U KAPELAMA

Danas svetu misu slavimo u kapeli  sv. Vida na Vrhovčaku, u 11 sati , a sljedeće nedjelje u kapeli sv. Mihalja u 9.30 sati.

 

3. POMICANJE SATA

Danas započinje zimsko računanje. Od danas pa nadalje, večernja sveta misa, kako nedjeljom tako i radnim danom, slavi se u 18 sati. Župni ured u zimsko vrijeme ureduje UTO – PET: 9 – 11 i 15 – 17.

 

4. KATEHEZE ZA MLADE

Večeras zaključujemo ciklus listopadskih kateheza zahvalnim euharistijskim klanjanjem. Klanjanje započinje u 19 sati, nakon svete mise, a traje do 19.45. Pozivamo sve srednjoškolce, studente i radničku mladež, zahvalimo Gospodinu!

 

5. SVI SVETI I DUŠNI DAN

U utorak slavimo svetkovinu Svih Svetih te svete mise u župnoj crkvi slavimo prema nedjeljno rasporedu, 8, 9.30, 11 i 18 sati. Napominjemo da je svetkovina svih svetih zapovijedana svetkovina te sus vi vjernici dužni pohoditi svetu misu. U srijedu se spominjemo svih naših vjernih mrtvih. Svetu misu s molitvom odriješenja za sve naše pokojne u čistilištu slavit ćemo, tradicionalno, na Samoborskom groblju u 9 sati. U župnoj crkvi sveta misa slavi se redovito, u 18 sati.

 

6. ŽUPNA KATEHEZA

Zbog blagdana Svih Svetih i Dušnog dana, prvopričesnici nemaju župnu katehezu u utorak i srijedu, a krizmanici redovito pohađaju katehezu u četvrtak i petak.

 

7. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Glasnik Srca Isuosva i Marijina, Kanu, Veritas te Radosnu vijest.