TREĆA KORIZMENA NEDJELJA - BEZIMENA, 07. ožujka 2021.

TREĆA KORIZMENA NEDJELJA - BEZIMENA, 07. ožujka 2021.

TREĆA KORIZMENA NEDJELJA

07. ožujka 2021.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11, 17 i 18 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

RADNIM DANOM: 18 SATI

2. TJEDAN SOLIDARNOSTI SA CRKVOM U BIH

Danas završava Tjedan solidarnosti sa Crkvom i ljudima u BIH. Po odredbi naših biskupa milostinja i darovi na izlazu iz crkve, namijenjeni su potrebama Caritasa i projekata koji pomažu život ljudi u BIH. Hvala na daru!

3. CJELODNEVNO EUHARISTIJSKO KLANJANJE

Sutra, 8. ožujka cjelodnevno je euharistijsko klanjanje koje u organizaciji sestara Služavki Malog Isusa predvode Prijatelji malog Isusa. Klanjanje započinje u 8 sati, a završava večernjom svetom misom. Dođite, poklonimo se Gospodinu!

4. ŽUPNA KATEHEZA

Župna kateheza odvija se redovito. Cijeloviti raspored je na oglasnoj ploči kao i na web i facebook stranici Župe.

5. DEVET SRIJEDA U ČAST SVETOG JOSIPA

Kao i prošlih godina, u našoj Župi, obavljamo devet srijeda u čast svetome Josipu, zaštitniku Crkve i zaštitniku naše Domovine. Ove srijede pobožnost predmoli zajednica Prijatelja malog Isusa. Odazovimo se zajedništvu i molitvi za tolike potrebe naše Domovine i čitavoga svijeta. Nakon večernje svete mise bit će za zajednicu Prijatelja malog Isusa i za sve koji žele, kratka duhovna obnova preko videozapisa, a predvodi je fra Stipo Kljaić. Sudjelujmo i obogatimo svoju dušu i duhovni život lijepim duhovnim sadržajem.

6. EUHARISTIJSKO KLANJANJE ČETVRTKOM

Podsjećamo da je svaki četvrtak od 17.30 do 18.00 euharistijsko klanjanje u našoj crkvi. Poklonimo se Kristu koji nam iz ljubavi daruje sama sebe.

7. POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA

Svakog petka u korizmi u 17.15 molimo pobožnost križnog puta prateći Isusa u njegovoj spasiteljskoj žrtvi za naše grijehe. Svaki petak u korizmi je nemrsni dan (ne jede se meso). Kao i obično svakoga petka u korizmi, milostinja za vrijeme svete mise namijenjena je za korisnike Župnog Caritasa.

8. PRIMANJE SAKRAMENTA SVETE ISPOVIJEDI

Podsjećamo da je svakoga dana i nedjelje prigoda za primanje sakramenta pomirenja – svete ispovijedi, pola sata prije večernje svete mise.

9. PRIKUPLJANJE POMOĆI U HRANI ZA ŽUPNI CARITAS

I ove godine prikupljamo pomoć u hrani, slatkišima i higijenskim potrepštinama za korisnike našeg Župnog Caritasa. Nepokvarljivu hranu možete donijeti u kutije u crkvi ili donijeti u uredovno vrijeme Župnog ureda (uto – pet: 9 -11 i 15 – 17). Od srca zahvaljujemo!

10. KATOLIČKI TISAK

Preproučam Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Mariju i Veritas.