SEDMA NEDJELJA KRZO GODINU, 20. veljače 2022.

SEDMA NEDJELJA KRZO GODINU, 20. veljače 2022.

SEDMA NEDJELJA KROZ GODINU

20. veljače 2022.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11 i 18 sati

RADNIM DANOM: 18 SATI

SUBOTOM: 8 SATI 

 

2. PROŠTENJE U GRADIŠĆU

Danas je vanjsko proštenje sv. Valentina u Gradišću sa svetom misom u 11 sati.

 

3. VELIKA DEVETNICA ZA BLAGDAN SV. JOSIPA

Srijedom molimo pobožnost sv. Josipu, pola sata prije svete mise. Ovu srijedu molitvu predvodi zajednica Prijatelja Malog Isusa.

 

4. OPROŠTAJ OD ĐAKONA, VLČ. KREŠIMIRA BABIĆA

Radi što boljeg upoznavanja pastoralnih obaveza i okolnosti te radi što većeg stjecanja iskustva u pripremi za svećeništvo, odlukom našeg nadbiskupa, kardinala Josipa Bozanića, naš đakon, vlč. Krešimir svoj đakonski praktikum nastavit će u župi Vukomerec u Zagrebu. Današnjim danom opraštamo se od njega te mu od srca želimo zahvaliti na svemu dobrome što je donio i ugradio u našu Župu te se nadamo da smo mu kao zajednica bili na pomoći. Nosimo ga i dalje u svojim molitvama. Sljedeće nedjelje predstavit ćemo i novog đakona koji će vršiti svoju službu u našoj Župi do svećeničkog ređenja. Na izlazu iz crkve možete ostaviti svoj prilog za financijsku pomoć našeg vlč. Krešimira koja će mu biti potrebna u organiziranju slavlja mlade mise.

 

5. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Kanu, Veritas, Mariju te Radosnu vijest.