PEDESETNICA - DUHOVI, 05. lipnja 2022.

PEDESETNICA - DUHOVI, 05. lipnja 2022.

DUHOVI - PEDESETNICA

05. lipnja 2022.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11 i 19 SATI

RADNIM DANOM: 19 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

 

2. SVETE MISE U KAPELAMA

Danas u 11 sati, u kapeli sv. Nikole u Otoku Samoborskom, slavimo svetu misu s prigodnom proslavom zlatnog pira. Sljedeće nedjelje svetkovina je Presvetog Trojstva te je proštenje u istoimenoj kapeli u Maloj Rakovici. Svetu misu slavit ćemo u 11 sati

 

3. DUHOVSKI PONEDJELJAK

Sutra na Duhovski ponedjeljak redovita je sveta misa u 19 sati. U Župi Noršić Selo toga dana je proštenje sa svečanom svetom misom u 11 sati.

 

4. CJELODNEVNO EUHARISTIJSKO KLANJANJE

U srijedu je 8. u mjesecu te Zajednica Prijatelja Malog Isusa organizira cjelodnevno euharistijsko klanjanje od 8 do 19 sati. Cijeloga dana klanjanje je u tišini, a u 18.30 zajedničko je klanjanje s prigodnim meditacijama.

 

5. SVETA MISA ZAHVALNICA

Sljedeću nedjelju u 9.30 slavit ćemo svetu misu zahvalnicu za proteklu školsku i vjeronaučnu godinu. Pozivamo sve školarce, učitelje i profesore da zajedno zahvalimo Gospodinu.

 

6. GODIŠNJI SUSRET PRIJATELJA MALOG ISUSA

Najavljujemo nacionalni godišnji susret Prijatelja Malog Isusa u našoj Župi u subotu 18. lipnja. Program će započeti u 9.30 procesijom od tržnice do župne crkve. Tokom dana ponuđen će biti raznovrsni molitveni i duhovni program s prilikom za svetu ispovijed, svetom misom te će sve završiti u 16 sati završnim blagoslovom.

Radi organizacijskih potreba molimo mlade koji su u mogućnosti odvojiti nekoliko sati svoga vremena za volontiranje toga dana da se iza svete mise jave u sakristiju.

 

7. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Kanu, Veritas, Mariju te Radosnu vijest.