NEDJELJA USKRNUĆA GOSPODINOVA - 04. travnja 2021.

NEDJELJA USKRNUĆA GOSPODINOVA - 04. travnja 2021.

NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODINOVA

04. travnja 2021.

 

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 6.30, 8, 9.30, 11, 18 i 19 SATI

RADNIM DANOM: 19 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

2. VAZMENI PONEDJELJAK

Sutra se slavi Vazmeni ponedjeljak sa svetim misama u 8, 9.30, 11 i 19 sati. Sudjelovanjem na svetoj misi učvršćujemo svoju vjeru u Kristovo uskrsnuće i produljujemo slavlje Uskrsa na cijelu Vazmenu osminu.

3. DEVETNICA BOŽJEM MILOSRĐU

U našoj Župnoj crkvi, od Velikog petka molimo devetnicu Božjem milosrđu pola sata prije svete mise. Pobožnost završava u subotu, a svetkovinu Božjeg milosrđa slavimo sljedeće nedjelje.

4. POBOŽNOST 13 UTORAKA SVETOM ANTUNU

U utorak je četvrti utorak pobožnosti 13 utoraka u čast svetom Antunu Padovanskom. U našoj crkvi pobožnost molimo pola sata prije večernje svete mise. Knjižicu pobožnosti na čast sv. Antunu po cijeni od 20 kuna možete nabaviti na stoliću s kalendarima.

5. CJELODNEVNO EUHARISTIJSKO KLANJANJE

Zajednica Prijatelja Malog Isusa i ovog četvrtka od 8 do 19 sati poziva na molitvu i klanjanje pred Presvetim Oltarskim sakramentom na nakane naše Župe, djece, mladih, bolesnih i cijele naše Domovine. Klanjanje završava euharistijskim blagoslovom i svetom misom u 19 sati.

6. ŽUPNA KATEHEZA

Zbog proljetnih praznika, ovoga tjedna, nema Župne kateheze za kandidate za prvu svetu pričest i svetu potvrdu, ali ih pozivamo da redovito sudjeluju u nedjeljnim svetim misama.

7. KATOLIČKI TISAK

Preproučam Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno uskrsni broj Glasa Koncila, MAK, Mariju, Veritas, Glasnik Srca Isusova i Marijina te Radosnu vijest.