NEDJELJA BOŽJE RIJEČI 24, siječnja 2021.

NEDJELJA BOŽJE RIJEČI 24, siječnja 2021.

TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU

NEDJELJA BOŽJE RIJEČI

24. siječnja 2021.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11, 17 i 18 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

RADNIM DANOM: 18 SATI

2. SLAVLJE NEDJELJE BOŽJE RIJEČI

Danas je po odredbi pape Franje naš pogled usmjeren na Božju Riječ koju svaki dan čitamo iz Biblije (Svetog Pisma). Papa želi da se naš kršćanski život i djelovanje što više usmjerava i nadahnjuje u konkretnim djelima po Božjoj Riječi koju su nam zapisali proroci, sam Krist i apostoli.

3. MOLITVENA OSMINA ZA JEDINSTVO KRŠĆANA

Sutra s blagdanom Obraćenja sv. Pavla završava molitvena osmina za jedinstvo svih kršćana.

4. EUHARISTIJSKO KLANJANJE ČETVRTKOM

Podsjećamo da je svaki četvrtak od 17.30 do 18.00 euharistijsko klanjanje u našoj crkvi. Poklonimo se Kristu koji nam iz ljubavi daruje sama sebe.

5. DEVET SRIJEDA U ČAST SVETOG JOSIPA

Kao i prošlih godina, u našoj Župi, obavljamo devet srijeda u čast svetome Josipu, zaštitniku Crkve i zaštitniku naše Domovine. Ove srijede molitve u čast sv. Josipa predvode žene. Odazovimo se zajedništvu i molitvi za tolike potrebe naše Domovine i čitavoga svijeta.

6. MILOSTINJA ZA POTRESOM POGOĐENA PODRUČJA

Po preporuci našeg Nadbiskupa, sljedeće nedjelje ćemo na svetim misama i na izlazu iz Crkve skupljati pomoć za potresom stradala područja Sisačke biskupije. Svaki pa i najmanji velikodušni dar je dobrodošao pa vam unaprijed na njemu zahvaljujemo!

7. TISAK I KALENDARI ZA 2021.

Preporučam redizajnirani novi broj Glas Koncila, Mali Koncil – MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Kana, Veritas, Marija te Radosnu Vijest. Na stolu kod izlaza iz crkve možete nabaviti nove katoličke kalendare za novu, 2021. godine. 12 – lisne, 1 – lisne, veliku knjigu Danica, džepne kalendare Danica i sv. Antuna.