DVADESETA NEDJELJA KROZ GODINU, 14. kolovoza 2022.

DVADESETA NEDJELJA KROZ GODINU, 14. kolovoza 2022.

DVADESETA NEDJELJA KROZ GODINU

14. kolovoza 2022.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30 i 19 SATI

RADNIM DANOM: 19 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

 

2. UZNESENJE BDM – VELIKA GOSPA

Sutra slavimo svetkovinu Uznesenja BDM – Veliku Gospu, zapovijedani blagdan. Svete mise u župnoj crkvi slavimo u 8, 9.30 i 19 sati.

 

3. PROŠTENJE U SV. HELENI

U četvrtak slavimo sv. Jelenu (Helenu) Križaricu. Svetu misu u kapeli sv. Helene slavit ćemo u 17 sati. Vanjsko proštenje sv. Helene proslavljamo sljedeće nedjelje sa svetom misom u 10 sati.

 

4. ROKOVO PROŠTENJE U GALGOVU

U utorak je proslava sv. Roka u Galgovu, župa sv. Martin pod Okićem. Svečana sveta misa slavi se u 11 sati. Sljedeće nedjelje vanjska je proslava sv. Roka. Pojedinosti o proštenju i svetim miasma možete vidjeti na plakatu na oglasnoj ploči.

 

5. LJETNI RASPORED SVETIH MISA I ISPOVIJEDI

Tijekom kolovoza nedjeljne svete mise slavimo u 8, 9.30 i 19 sati.

Tijekom kolovoza nema nedjeljne svete mise u 11 sati.

Mogućnost pristupanja sakramentu ispovijedi je tijekom radnog tjedna, pola sata prije svete mise. Nedjeljom neće biti mogućnosti ispovijedi.

 

6. SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI

Produljene su prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru, 17. rujna. Pozivamo mlade od 14 do 30 godina da se odvaže i prijave do 18. kolovoza.

 

7. HODOČAŠĆE U LUDBREG

Najavljujemo hodočašće u svetište Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu, 03. rujna. Polazak je u 6 sati s Autobusnog kolodvora, cijena je 80 kn, a možete se prijaviti do 30. kolovoza. Više pojedinosti možete vidjeti na oglasnim pločama.

 

8. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Glasnik Srca Isuosva i Marijina, Kanu, Veritas te Radosnu vijest.