DVADESET I ŠESTA GODINA KROZ GODINU, 26. rujna 2021.

DVADESET I ŠESTA GODINA KROZ GODINU, 26. rujna 2021.

DVADESET I ŠESTA NEDJELJA KROZ GODINU

26. rujna 2021.

 

1.  SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11  i 19 SATI

RADNIM DANOM: 19 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

2. INICIJATIVA 40 DANA ZA ŽIVOT

Inicijativa 40 dana za život organizira bdijenje koje je započelo 22. rujna. Svi su vjernici dobrodošli i pozvani na sudjelovanje sve do 31. listopada. Kod špilje Gospe Lurdske okupljat ćemo se svake nedjelje u 15 sati i moliti krunicu za nerođene. Za vrijeme trajanja ovojesenskog bdijenja u crkvi će biti organizirani krunica i klanjanje za nerođene. Molimo s vjerom u zajedništvu za život svakog djeteta i s ljubavlju potičimo naše društvo da u istini vjere bira život, a ne pobačaj. Hvala svima koji će se odazvati.

3. SAMOBORSKE GLAZBENE JESENI

Jučer, u 20 sati u našoj crkvi svečano su otvorene 46. Samoborske glazbene jeseni koje će trajati do 3. listopada. Prigodni koncerti će biti održavani u našoj župnoj crkvi.

4.  PROŠTENJA U KAPELAMA

U četvrtak, 30. rujna u samoborskoj kapeli svetog Mihalja proslavit ćemo blagdan svetih Mihaela, Gabriela i Rafaela sa svetom misom u 17 sati. Vanjsko proštenje svetog Mihalja slavit ćemo u nedjelju sa svetom misom u 9.30. Iste nedjelje, o spomenu beatifikacije bl. Alojzija Stepinca, svetu misu slavit ćemo u 16 sati kod kapele u Kladju.

5. LISTOPADSKE POBOŽNOSTI

              U petak 1. listopada započinju listopadske pobožnosti molitvom krunice i litanijama u čast Majci Božjoj. Svakog dana listopadska pobožnost u našoj crkvi započinje pola sata prije svete mise.

6. KATOLIČKI TISAK

Preproučam Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, Veritas, Mariju te Radosnu vijest.