DVADESET I PETA NEDJELJA KROZ GODINU, 20. rujna 2022.

DVADESET I PETA NEDJELJA KROZ GODINU, 20. rujna 2022.

DVADESET I PETA NEDJELJA KROZ GODINU

18. rujna 2022.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11 i 19 SATI

RADNIM DANOM: 19 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

 

2. DAN BRANITELJA GRADA SAMOBORA I SVETE NEDELJE

Danas se obilježava 2. Dan branitelja grada Samobora i Svete Nedelje. Prigodni program s molitvom za poginule branitelje održat će se u Parku Domovinske zahvalnosti s početkom u 10 sati.

 

3. SAKUPLJANJE POMOĆI ZA OPERACIJU

Danas nakon svetih misa, skupljamo pomoć za našeg petogodišnjeg župljanina Marka Rešetara kojem je prijeko potrebna operacija da bi mogao pravilno hodati i razvijati se. Marko dolazi iz obitelji s troje djece o kojima brine samohrana majka slabijeg imovinskog stanja. Operacija je predviđena u 10. mjesecu i potrebno je skupiti 3.400 eura. Hvala na svakoj vašoj pomoći i solidarnosti.

 

4. BLAGOSLOV PILA NA VRHOVČAKU

Bratovština sv. Jakova poziva na svetu misu i blagoslov pila sv. Jakova apostola u petak, 23. rujna u 18 sati, na adresi Maje Strozzi 25c na Vrhovčaku. Svetu misu i blagoslov predslavi preč. Domagoj Matošević.

 

5. SAMOBORSKE GLAZBENE JESENI

U petak, 23. rujna u 20 sati, u našoj crkvi, svečano će biti otvorene 47. Samoborske glazbene jeseni koje će trajati do 2. listopada. Prigodni koncerti će biti održavani u našoj župnoj crkvi te molimo vjernike za strpljivost i razumijevanje.

 

 

 

 

 

6. DJEČJI ZBOR “KRIJES”

Dječji zbor „KRIJES” nastavlja svoje ovogodišnje pjevačke probe subotom u 9 sati. Pozivamo osnovnoškolce da dođu i svojim glasom doprinesu ljepoti bogoslužja u našoj crkvi.

 

7. OBLJETNICA SMRTI MSGR. IVANA HORVATA

U ponedjeljak, 26. rujna, navršava se 25. obljetnica smrti župnika msgr. Ivana Horvata. Toga dana Gospodinu ćemo prikazati svetu misnu žrtvu za njegovo spasenje u 19 sati. Svetu misu predslavit će msgr. Mijo Gorski, pomoćni biskup zagrebački, u zajedništvu s domaćim svećenicima, bivšim kapelanima te svećenicima samoborskog kraja. Spomenimo se molitvom pokojnog nam župnika.

 

8. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Glasnik Srca Isuosva i Marijina, Kanu, Veritas te Radosnu vijest.