DVADESET I PETA NEDJELJA KROZ GODINU, 19. rujna 2021.

DVADESET I PETA NEDJELJA KROZ GODINU, 19. rujna 2021.

DVADESET I PETA NEDJELJA KROZ GODINU

19. rujna 2021.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11  i 19 SATI

RADNIM DANOM: 19 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

2. INICIJATIVA 40 DANA ZA ŽIVOT

Inicijativa 40 dana za život organizira bdijenje koje počinje 22. rujna, a istog dana u 17.30 okupit ćemo se kod špilje Gospe Lurdske gdje ćemo postaviti Bijeli križ i u zajedništvu molitve započeti ovojesensko bdijenje. Svi su vjernici dobrodošli i pozvani na sudjelovanje sve do 31. listopada. Na istom mjestu okupljat ćemo se svake nedjelje u 15 sati i moliti krunicu za nerođene. Za vrijeme trajanja ovojesenskog bdijenja u crkvi će biti organizirani krunica i klanjanje za nerođene. Molimo s vjerom u zajedništvu za život svakog djeteta i s ljubavlju potičimo naše društvo da u istini vjere bira život, a ne pobačaj. Hvala svima koji će se odazvati.

3. DUHOVNO-REKREATIVNI SUSRET

Župe našega grada u subotu 25. rujna u 10 sati u Lugu Samoborskom organiziraju duhovno-rekreativni susret pod geslom „Idite k Josipu“, za djecu i mlade od 7 do 16 godina. Susret je besplatan. Djeca će upoznati lik sv. Josipa, njegovu važnost u našim životima i djelovanje kroz igru, glumu, ples, pjevanje, sport te kreativne radionice koje pripremaju animatori naših župa. Prijave su do 22. rujna na broj mobitela Marije 091 9718 837. Susret završava sa svetom misom u 19 sati.

4. DEVETNICA DJETETU ISUSU

U subotu je 25. u mjesecu te zajednica Prijatelja Malog Isusa u 7.30 sati moli pobožnost i devetnicu Djetetu Isusu.

5. SAMOBORSKE GLAZBENE JESENI

U subotu 25. rujna u 20 sati u našoj crkvi svečano će biti otvorene 46. Samoborske glazbene jeseni koje će trajati do 3. listopada. Prigodni koncerti će biti održavani u našoj župnoj crkvi.

6. ZLATNA MISA

Sljedeće nedjelje u 11 sati u župnom i svećeničkom zajedništvu svećenik Zagrebačke nadbiskupije, naš preč. Juraj Župančić proslavit će svoju zlatnu misu, 50. obljetnicu svećeništva i misništva. Odazovimo se ovom svečanom zajedništvu i zajedno proslavimo jubilej našeg preč. Juraja.

7. KATOLIČKI TISAK

Preproučam Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, Veritas, Mariju te Radosnu vijest.