DVADESET I DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU, 28. kolovoza 2022.

DVADESET I DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU, 28. kolovoza 2022.

DVADESET I DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU

28. kolovoza 2022.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11 i 19 SATI

RADNIM DANOM: 19 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

 

2.  LJETNI RASPORED SVETIH MISA I ISPOVIJEDI

Tijekom kolovoza nedjeljne svete mise slavimo u 8, 9.30 i 19 sati.

Tijekom kolovoza nema nedjeljne svete mise u 11 sati.

Mogućnost pristupanja sakramentu ispovijedi je tijekom radnog tjedna, pola sata prije svete mise. Nedjeljom neće biti mogućnosti ispovijedi.

Od sljedeće nedjelje vraćamo se redovitom rasporedu svetih misa. Nedjeljom svete mise su u 8, 9:30, 11 i 19 sati. Radnim danom sveta misa je u 19 sati, a subotom u 8 sati.

 

3.  HODOČAŠĆE U LUDBREG

Najavljujemo hodočašće u svetište Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu, 03. rujna. Polazak je u 6 sati s Autobusnog kolodvora, cijena je 80 kn, a možete se prijaviti do 30. kolovoza. Više pojedinosti možete vidjeti na oglasnim pločama.

 

4.  KONCERT UDRUGE “U DUHU S KRISTOM”

Udruga U Duhu S Kristom iz Samobora po osmi put priređuje humanitarni koncert popularne duhovne glazbe pod nazivom NEKA SE ČUJE DO NEBA GLAS. Koncert će se održati u nedjelju, 11. rujna u 20 sati u Sportskoj dvorani Samobor, ove godine u povodu 25 godina rada Kuće susreta Tabor.

Ulaznice za koncert, po cijeni od 50 kuna, mogu se radnim danom kupiti u uredu Turističke zajednice grada Samobora na Trgu kralja Tomislava, prijepodne u Kući susreta Tabor i, u skladu s mogućnostima članova Udruge, pred crkvom nakon nedjeljnih svetih misa.

 

5. HODOČAŠTE MLADIH ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE U MARIJU BISTRICU

U subotu 10. rujna, mladi naše Zagrebačke nadbiskupije hodočaste u Mariju Bistricu. Mladi naše župe koji žele ići mogu se prijaviti do 5. rujna na Facebook stranici župe. Program možete vidjeti na oglasnim pločama, web i Facebook stranici. Cijena je 90 kn.

6. PRVI PETAK U MJESECU

U petak 2. rujna je prvi petak u mjesecu, prigoda je za ispovijed i pričest na čast Srca Isusova.

 

7. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Glasnik Srca Isuosva i Marijina, Kanu, Veritas te Radosnu vijest.