DVADESET I ČETVRTA NEDJELJA KROZ GODINU, 11. rujna 2022.

DVADESET I ČETVRTA NEDJELJA KROZ GODINU, 11. rujna 2022.

DVADESET I ČETVRTA NEDJELJA KROZ GODINU

11. rujna 2022.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11 i 19 SATI

RADNIM DANOM: 19 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

 

2. PROŠTENJE NA VRATNIKU

Danas slavimo proštenje sv. Marka Križevčanina u istoimenoj kapeli na Vratniku sa svetom misom u 9.30.

 

3. KLJUČKO PROŠTENJE

Danas se u našem dekanatu, u župi Sv. Marije pod Okićem slavi Ključko proštenje. Svečana sveta misa slavi se u 11 sati.

 

4.  KONCERT UDRUGE “U DUHU S KRISTOM”

Udruga U Duhu S Kristom iz Samobora po osmi put priređuje humanitarni koncert popularne duhovne glazbe pod nazivom NEKA SE ČUJE DO NEBA GLAS. Koncert će se održati danas u 20 sati u Sportskoj dvorani Samobor, ove godine u povodu 25 godina rada Kuće susreta Tabor.

 

5. DJEČJI ZBOR “KRIJES”

Dječji zbor „KRIJES” započinje svoje ovogodišnje pjevačke probe od 17. 09. u 9 sati. Svoje nastupe imaju nedjeljom na svetoj misi u 9.30 sati. Pozivamo osnovnoškolce da dođu i svojim glasom doprinesu ljepoti bogoslužja u našoj crkvi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. SAKUPLJANJE POMOĆI ZA OPERACIJU

Iduće nedjelje nakon svetih misa, skupljat ćemo pomoć za našeg petogodišnjeg župljanina Marka Rešetara kojem je prijeko potrebna operacija da bi mogao pravilno hodati i razvijati se. Marko dolazi iz obitelji s troje djece o kojima brine samohrana majka slabijeg imovinskog stanja. Vaš dar možete donijeti u župni ured ili uplatiti na račun Župe s naznakom “Za operaciju Marka”. Operacija je predviđena u 10. mjesecu i potrebno je skupiti 3.400 eura. Hvala na svakoj vašoj pomoći i solidarnosti.

 

7. DAN BRANITELJA GRADA SAMOBORA I SVETE NEDELJE

Sljedeće nedjelje obilježava se 2. Dan branitelja grada Samobora i Svete Nedelje. Prigodni program s molitvom za poginule branitelje održat će se u Parku Domovinske zahvalnosti s početkom u 10 sati.

 

8. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Glasnik Srca Isuosva i Marijina, Kanu, Veritas te Radosnu vijest.