VAŽNA OBAVIJEST

Dragi župljani, braćo i sestre.

Naši su biskupi donijeli odredbe koje se tiču slavlja sakramenata, sakramentala, pobožnosti i ostalih događaja u župama. Od sutra odredbe stupaju na snagu pa se prema njima ravnamo i mi.

Vrijedi napomenuti da se mise ne ukidaju; svećenici će svakodnevno slaviti svete mise ali prema odredbi biskupa bez naroda - sve upisane nakane bit će odslužene a župna će crkva biti svakodnevno otvorena od 10 do 17 sati za osobnu molitvu i pohod Presvetome. Sprovodi će biti održani u krugu najuže obitelji ali bez misa zadušnica.

Također, naš župni ured od danas neće raditi pa Vas molimo da sve što je moguće pokušate riješiti telefonom, mailom ili porukom na našu stranicu ovdje.

Vjerojatno se javlja niz pitanja, zbunjenosti i strahovau srcima vas vjernika, no nek nas prati sv. Josip kojega danas slavimo, da poput njega u povjerenju, poučljivosti i povjerenja u Božje vodstvo, vjere ne malakše, a srce se ne boji. Mi Vaši svećenici, svakoga dana stavlja ćemo vas pred Gospodina u svetoj misi, a Vaša povezanost s nama u molitvi neka bude izvor radosne vjere i zajedničke snage.

Više na linku OVDJE.