SVETKOVINA SVIH SVETIH (31. NKG)

01. studenoga 2020.

1.SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11, 18 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

RADNIM DANOM: 18.00 SATI

2.DUŠNI DAN NA GRADSKOM GROBLJU

Sutra, na Dušni dan, slavimo svetu misu za sve vjerne mrtve na našem gradskom groblju u Samoboru u 9 sati. Od 8.30 moći ćete upisati misne nakane i molitve za svoje pokojne, a također i pola sata prije večernje svete mise, ispred crkve. Nakon mise na groblju molit ćemo odriješenje i potpuni oprost za sve vjerne mrtve. Molimo pridržavajte svih propisanih epidemioloških mjera, noseći masku i držeći razmak.

3. MISE PO KAPELAMA

Sljedeće nedjelje slavi se misa u kapeli sv. Vida na Vrhovčaku u 11 sati.

4. POBOŽNOST BOŽJEM MILOSRĐU

Kao i prošle pastoralne godine s mjesecom studenim započinjeo pobožnost Božjem milosrđu. Svakog petka u 17.30 molit će se krunica i zazivi Božjem milosrđu te čitati poticajne misli sv. Faustine.

5. ZAHVALA

Zahvaljujemo svim zajednicaa u župi što su se vrlo aktivno i skladno uključile u molitvu krunice tijekom mjeseca listopada. Također zahvaljujemo svima koji su svojom molitvom, pobožnošću križnog puta, euharistijskim klanjanjem sudjelovali u molitvenoj inicijativi 40 DANA ZA ŽIVOT.

6. FOTOGRAFIJE I DVD SLAVLJA KRIZME

Izrađene su fotografije i DVD-ovi slavlja krizme. Mogu se podići u uredno vrijeme župnog ureda.

7. NACIONALNE ODREDBE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Mjere stožera civilne zaštite postaju obvezne za sve što znači da se i dalje u zatvorenim prostorima moraju nositi maske. 

8. TISAK

Preproučam novi broj Glasa Koncila, Mali Koncil – MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Kana, Veritas, Marija te Radosnu Vijest.