KRŠTENJE GOSPODINOVO, 09. siječnja 2022.

KRŠTENJE GOSPODINOVO, 09. siječnja 2022.

KRŠTENJE GOSPODINOVO

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11 i 18 sati

RADNIM DANOM: 18 SATI

SUBOTOM: 8 SATI 

 

2. POHOD I BLAGOSLOV OBITELJI

Radosna srca susretali smo se s vama u vašim domovima tokom blagoslova obitelji. Od srca vam hvala na svakoj vašoj molitvi i svakom vašem daru. S redovitim blagoslovom nastavljamo još danas i sutra. Ukoliko niste bili u mogućnosti primiti svećenika u predviđeno vrijeme možete se javiti u uredovno vrijeme Župnog ureda radi dogovora naknadnog blagoslova.

 

3. ŽUPNA SVETKOVINA SVETE ANASTAZIJE

U subotu slavimo našu župnu svetkovinu svete Anastazije, mučenice. Svete mise slavit ćemo u 8 i 11 sati. Uoči svetkovine, u trodnevnici slavit ćemo svete mise sa prigodnim propovijedima u 18 sati.

 

4. OBITELJSKI DEKANATSKI SUSRET

Sljedeće nedjelje naša Župa organizira dekanatski susret obitelji. Susret s katehezom će započeti u 16.45 u župnim prostorijama u dvorištu. Za vrijeme trajanja programa organizirano je čuvanje djece s prigodnim radionicama. Susret završavamo svetom misom u 18 sati nakon koje će uslijediti zajedničko druženje.

 

5. ŽUPNA KATEHEZA

Župna kateheza za prvopričesnike i krizmanike nastavit će se u veljači.

 

6. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, Glasnik Srca Isusova I Marijina, Kanu, Veritas, Mariju te Radosnu vijest.

09. siječnja 2022.