DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU, 16. siječnja 2022.

DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU, 16. siječnja 2022.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11 i 18 sati

RADNIM DANOM: 18 SATI

SUBOTOM: 8 SATI 

 

2. POHOD I BLAGOSLOV OBITELJI

Radosna srca susretali smo se s vama u vašim domovima tokom blagoslova obitelji. Od srca vam hvala na svakoj vašoj molitvi i svakom vašem daru. Ukoliko niste bili u mogućnosti primiti svećenika u predviđeno vrijeme možete se javiti u uredovno vrijeme Župnog ureda radi dogovora naknadnog blagoslova.

 

3. OBITELJSKI DEKANATSKI SUSRET

Danas naša Župa organizira dekanatski susret obitelji. Susret s katehezom će započeti u 16.45 u župnim prostorijama u dvorištu. Za vrijeme trajanja programa organizirano je čuvanje djece s prigodnim radionicama. Susret završavamo svetom misom u 18 sati nakon koje će uslijediti zajedničko druženje.

 

4. PROSLAVA SV. ANTUNA, PUSTINJAKA U FRANJEVAČKOM SAMOSTANU

Sutra se slavi sv. Antun, opat, zaštitnik pri blagu i gospodarstvu. Proštenje je u franjevačkom samostanu sa svetim misama u 6.30, 11 i 18.30 sati.

 

5. MOLITVENA OSMINA ZA JEDINSTVO KRŠĆANA

U utorak, 18. siječnja započinje molitvena osmina za jedinstvo kršćana pod geslom “Vidjesmo gdje izlazi zvijezda njegova pa mu se dođosmo pokloniti” te traje do 25. siječnja.

 

6. DEVETNICA SV. JOSIPU

U srijedu započinje velika pobožnost i devetnica u čast sv. Josipu, zaštitniku naše Domovine, očeva, radništva, naših obitelji. Molitva krunice i litanija počinje pola sata prije večernje svete mise, a predvode je članovi Schondstatske obitelji.

 

7. ZAHVALA ZA ORGANIZACIJU ŽUPNOG PROŠTENJA

Svim suradnicima i suradnicama, bratovštinama, društvima i udrugama Župe koji su ovih dana pomogli u organizaciji proštenja, zahvaljujemo na njihovoj pomoći.

 

8. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, Glasnik Srca Isusova I Marijina, Kanu, Veritas, Mariju te Radosnu vijest.