DESETA NEDJELJA KROZ GODINU, 6. lipnja 2021.

DESETA NEDJELJA KROZ GODINU, 6. lipnja 2021.

DESETA NEDJELJA KROZ GODINU

06. lipnja 2021.

 

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11, 18 i 19 SATI

RADNIM DANOM: 19 SATI

SUBOTOM: SVETA POTVRDA

2.  PROŠTENJA U KAPELAMA

Sljedeće nedjelje, na blagdan sv. Antuna Padovanskog, Antunovsko proštenje je u Gradni sa svetom misom u 11 sati te proštenje Srca Isusova u Draganja Selu u 11 sati.

3. POBOŽNOST 13 UTORAKA SVETOM ANTUNU

U utorak je trinaesti utorak pobožnosti 13 utoraka u čast svetom Antunu Padovanskom. Pobožnost molimo u 18.30 nakon koje je svibanjska pobožnost.

4. CJELODNEVNO EUHARISTIJSKO KLANJANJE

U utorak zajednica Prijatelja Malog Isusa predvodi cjelodnevno euharistijsko klanjanje od 8 do 18.30 sati. Zajedničko započinje u 18 sati, a završava u 18.30 s euharistijskim blagoslovom.

5. GENERALNA PROBA ZA SLAVLJE SVETE KRIZME

              Kako je i dogovoreno na roditeljskim susretima, u četvrtak će krizmanici OŠ Bogumila Tonija imati generalnu probu za krizmu.

              10.00 8. A, B, C

              10.30 8. D, E, F

6. ISPOVIJED KRIZMANIKA I KUMOVA

Za krizmanike OŠ Bogumila Tonija i njihove kumove koji će ove subote primiti svetu potvrdu, organizirana je ispovijed u petak u 9 sati.

Od 18 do 19 sati bit će prilika za ispovijed roditelja krizmanika i kumova koji nisu bili u mogućnosti doći na ispovijed zajedno sa svojim krizmanicima.

 

 

 

 

 

 

 

7. SLAVLJE SVETE KRIZME

U subotu je veliki dan za našu Župu. Krizmanici OŠ Bogumila Tonija primit će sakrament svete Potvrde. Radi epidemioloških mjera slavit će se dvije svete mise:

9.00 8. A, B, C

11.00 8. D,E,F

U crkvi će uz naše krizmanike i kumove moći biti samo najuža obitelj (otac, majka, braća i sestre). Ostala rodbina i prijatelji moći će biti ispred crkve te preko zvučnika slušati svetu misu.

Molimo doći na vrijeme kako je i dogovoreno na roditeljskim sastancima.

8. KATOLIČKI TISAK

Preproučam Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Mariju, Veritas, Glasnik Srca Isusova i Marijina te Radosnu vijest.