3. NEDJELJA DOŠAŠĆA (GODINA B)

3. NEDJELJA DOŠAŠĆA (GODINA B)

13. prosinca 2020.

1.SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 6.30, 8, 9.30, 11, 17 i 18 SATI

SUBOTOM: 6.30 SATI

RADNIM DANOM: 6.30 SATI, UTORAK, ČETVRTAK I PETAK I U 18 SATI

2. NEDJELJA CARITASA

Danas u cijeloj Domovini slavimo nedjelju Caritasa pod geslom SVJEDOCI SVJETLA. Milostinja i dar na izlazu iz crkve namijenjen je župnom, nadbiskupijskom i hrvatskom Caritasu. Od srca hvala na svakom daru!

3. ADVENTSKA DOGAĐANJA U ŽUPI

U subotu u 17 sati na gradskom trgu bit će paljenje četvrte adventske svijeće. Caritasove kutije su postavljene u crkvi za vaš dar u nepokvarljivim prehrambenim proizvodima. Potrebe su velike pa vam na svakom daru zahvaljujemo.

4. SAKRAMENT ISPOVIJEDI PRIJE BOŽIĆA

U predbožićno vrijeme, svakoga dana prije svetih misa prigoda je za primanje sakramenta pomirenja – ispovijedi. U utorak, četvrtak i petak prigoda je od 17 sati. U navedene dane od 17 do 18 sati izložen je Presveti Oltarski Sakrament i prigoda za osobnu molitvu u tišini.

5. ZAHVALA ŽUPNIM DAROVATELJIMA

Svima koji svojim darom, u ovim teškim vremenima, pomažete uzdržavanje naše Župe, crkvenih objekata i župnih suradnika, od srca zahvaljujemo.

6. POHOD BOLESNICIMA

Posjet bolesnicima uoči Božića moguć je uz osobni poziv obitelji bolesnika. Molimo nazvati u uredovno vrijeme župnog ureda radi dogovora.

7. UPIS MISA ZA 2021.

U uredovno vrijeme župnog ureda možete predbilježiti svete mise za prvih 6 mjeseci 2021. godine.

8. TISAK I KALENDARI ZA 2021.

Preproučam novi broj Glasa Koncila, Mali Koncil – MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Kana, Veritas, Marija te Radosnu Vijest. Na stolu kod izlaza iz crkve možete nabaviti nove katoličke kalendare za novu, 2021. godine. 12 – lisne, 1 – lisne, veliku knjigu Danica, džepne kalendare Danica i sv. Antuna, Božićne čestitke.