29. NEDJELJA KROZ GODINU 18. listopada 2020.

29. NEDJELJA KROZ GODINU 18. listopada 2020.

1.SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11, 19 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

RADNIM DANOM: 19.00 SATI

2. SLAVLJE ROĐENDANA GRADA SAMOBORA

Svečana misa za nosioce civilne vlasti u našemu gradu prigodom 778. rođendana našega grada i za sve župljane bit će u 11 sati. Svima čestitamo dan grada Samobora moleći Boga za napredak i blagostanje našega grada.

3. ZAHVALA KOMUNALCU

Prošli tjedan djelatnici i djelatnice Komunalca iz Samoboru su s dizaliom očistili crkvu od paučine i drugog smeća.  Od srca im zahvaljujemo na otvorenosti i suradnji kojom su uljepšali naš zajednički molitveni i bogoslužni prostor.

4. MISIJSKA NEDJELJA

Danas se u Katoličkoj Crkvi slavi Misijska nedjelja. Molitvom, žrtvom i svojim darovima potpomažemo naviještaj Evanđelja u misijskim zemljama. Dar u milostinji i izlazu iz crkve daje se na tu nakanu.

5. MISE PO KAPELAMA

Sljedeće nedjelje sveta misa u 11 sati bit će u kapeli u Otoku.

6. INICIJATIVA 40 DANA ZA ŽIVOT

Pridružujemo se molitvenoj inicijativi 40 dana za život, u našoj župi s ovim rasporedom događanja: svake nedjelje u 15 sati pobožnost je KRIŽNOG PUTA kod špilje Gospe Lurdske, na šetnici; srijedom je krunica u 18.30 za nerođene te za svaki začeti život.

7. MJESEC LISTOPAD – POBOŽNOST MAJCI BOŽJOJ

Mjesec listopad posvećen je pobožnosti Majci Božjoj. Svake večeri molimo krunicu i litanije pola sata prije večernje svete mise. Molim zajednice da se dogovore i naprave raspored.

8. NACIONALNE ODREDBE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Mjere stožera civilne zaštite postaju obvezne za sve što znači da se i dalje u zatvorenim prostorima moraju nositi maske. 

9. TISAK

Preproučam novi broj Glasa Koncila, Mali Koncil – MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Kana, Veritas, Marija te Radosnu Vijest.