27. NEDJELJA KROZ GODINU 04. listopada 2020.

27. NEDJELJA KROZ GODINU 04. listopada 2020.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11, 19 SATI

SUBOTOM: SLAVLJA SVETE POTVRDE

RADNIM DANOM: 19.00 SATI

2. SLAVLJE UTEMELJITELJA NAŠIH FRANJEVACA

Danas je blagdan sv. Franje Asiškog, utemeljitelja reda franjevaca. Našim franjevcima u Samoboru čestitamo njihov blagdan i zahvaljujemo za svako pastoralno dobro i suradnju kojim obogaćuju duhovni život naše župe.

3. SLAVLJE PRAOCA ABRAHAMA U GRKOKATOLIČKOM CENTRU

Sljedeće nedjelje naši grkokatolici slave blagdan praoca Abrahama u grkokatoličkom centru u Samoboru. Svečana liturgija je u 11 sati.

4. ISPOVIJED KRIZMANIKA, KUMOVA I RODITELJA

U petak, 09. listopada bit će slavlje svete ispovijedi za vjeroučenike OŠ Bogumil Toni, ujutro u 8 sati i navečer u 19.30. Molim roditelje, kumove, braću i sesre da se pridruže sakramentu ispovijedi koji za to imaju uvjete. Molim vas dođite na vrijeme!

5. SLAVLJE SVETE POTVRDE

U subotu, 10. listopada, slavimo sakrament Svete Potvrde za OŠ Bogumil Toni. 09.00 – 8.A,B,C; 11.00 – 8.D,E,F. Zbog epidemioloških mjera molimo da u crkvi budu samo krizmanici, kumovi i roditelji. Molimo vas da ponesete makse. 

6. PETROV NOVČIĆ – POMOĆ PAPINOJ SLUŽBI

Po odredbi naših biskupa, današnja milostinja i dar na izlazu iz crkve daje se za potrebe svetog oca Franje, kojim papa podupire siromašne i ugrožene diljem svijeta. Hvala na svakom vašem daru.

7. PROŠTENJE SVETOG MIHALJA I BL. A. STEPINCA

Danas sa svetom misom u 9.30 slavimo sv. Mihalja, zaštitnika kapele u Gornjem kraju, a u 16 sati slavimo proštenje u Kladju, u čast godišnjice beatifikacije bl. A. Stepinca.

8. INICIJATIVA 40 DANA ZA ŽIVOT

Pridružujemo se molitvenoj inicijativi 40 dana za život, u našoj župi s ovim rasporedom događanja: svake nedjelje u 15 sati pobožnost je KRIŽNOG PUTA kod špilje Gospe Lurdske, na šetnici; srijedom je krunica u 18.30 za nerođene te za svaki začeti život.

9. EUHARISTIJSKO KLANJANJE ČETVRTKOM

Svaki četvrtak, pola sata prije večernje svete mise, prigoda je za euharistijsko klanjanje i molitvu pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.