DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU 17. siječnja 2021.

DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU 17. siječnja 2021.

DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU

17. siječnja 2021. 

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11, 17 i 18 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

RADNIM DANOM: 18 SATI

2. SLAVLJE SVETOG ANTUNA U FRANJEVAČKOM SAMOSTANU

Danas je proštenje u franjevačkom samostanu u Samoboru, sv. Antuna opata, zaštitnika pri blagu i gospodarstvu. Svete mise su po nedjeljnom rasporedu, a održavaju se u kući susreta Tabor.

3. MOLITVENA OSMINA ZA JEDINSTVO KRŠĆANA

Od 18. do 25. siječnja održava se molitvena osmina za jedinstvo svih kršćana pod geslom: „Ostanite u mojoj ljubavi i donosit ćete mnogo roda“ (Usp. Iv 15, 5-9). Molim za jedinstvo svih kršćana ispunjavajući tako Isusovu želju „da svi budemo jedno“.

4. EUHARISTIJSKO KLANJANJE ČETVRTKOM

Podsjećamo da je svaki četvrtak od 17.30 do 18.00 euharistijsko klanjanje u našoj crkvi. Poklonimo se Kristu koji nam iz ljubavi daruje sama sebe.

5. PRIJENOS SVETIH MISA

Nedjeljom u 11 sati prenosi se sveta misa preko facebook stranice naše župe.

6. POSLJEDICE POTRESA

Mnogi se zanimaju zašto su na ulazu u crkvu postavljene skele. Nakon potresa u ožujku i prosincu, u unutrašnjosti crkve i izvana nastale su plitke pukotine, a ispod kora malo jače. Zbog preventivnih razloga skela je postavljena ispred ulaza u crkvu jer se sljeme portala crkve blago odvojio pa dok čekamo statičare i konkretan pregled skela će stajati do daljnjega.

7. TISAK I KALENDARI ZA 2021.

Preproučam redizajnirani novi broj Glas Koncila, Mali Koncil – MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Kana, Veritas, Marija te Radosnu Vijest. Na stolu kod izlaza iz crkve možete nabaviti nove katoličke kalendare za novu, 2021. godine. 12 – lisne, 1 – lisne, veliku knjigu Danica, džepne kalendare Danica i sv. Antuna.